Mijn diensten

Mijn diensten

Mijn diensten richten zich enerzijds op de doelgroep en anderzijds op gemeenten en (zorg)organisaties die met deze doelgroep werken.
  
Mijn diensten kunnen allemaal worden toegespitst op jouw doelen, jouw organisatie of jouw project. 'Out of the box' denken is waar ik goed in ben! Loop je vast in je dagelijkse leven of je dagelijkse omgang met de doelgroep. Ik denk graag mee. 

Hulp, advies, en coaching 

Heb je als gemeente of zorgorganisatie een vraag of probleem met betrekking tot de 18+ multi-problem doelgroep, neem dan contact op.

Heb je hulp, advies of coaching nodig, dan help ik je graag verder. 
Door mijn jarenlange ervaring in het helpen van deze specifieke doelgroep weet ik wat er nodig is, wat werkt en wat niet werkt. 
Is er bijvoorbeeld sprake van overlast, sluit de hulpverlening niet goed aan, is er sprake van een "nieuw" project maar nog niet concreet hoe het aan te pakken, dan denk ik graag mee. 

Neem gerust contact op om te kijken wat ik hierin kan betekenen.  

Ondersteuning en Begeleiding

Ben je 18 jaar of ouder en loop je tegen verschillende problemen aan waar je nu niet zelf uit komt. Ik help je graag. Door mijn jarenlange ervaring en mijn laagdrempelige aanpak zal ik samen met jou de hulpvragen die je hebt  aanpakken. Het doel is dat je uiteindelijk (zonder) hulp verder kan. 

Ik bied ondersteuning en begeleiding in Twente (14 gemeenten) en heb daarom een verwijzing (indicatie) nodig van de gemeente waarin je woont. 

Voor vragen kun je mij natuurlijk altijd bellen.